Festrapport!

Vi hade bestämt att vi skulle åka taxi ut till festen som arrangerades av en festspecialist som har sina lokaler en bit ut på landet...Maken trodde inte att vi skulle behöva beställa bilen så långt innan för här i trakten vimlar det ju av taxibilar!

Festen började ju kl. 16.00, och kvart i så försökte Maken få kontakt med taxiväxeln...."Taxi var god dröj! Du behåller din plats i kön...." i en kvart! Innan han kom fram!

Men då kom ju bilen på en gång, så vi var framme ca 16.20. Fint folk kommer sent*fniss*

Väl framme så fick vi go´dricka och grilltallrik direkt, och det passade mig bra för jag var ju hungrig.

Såg också flera gamla kompisar från ungdomstiden som var där, jättekul!

Det var lite kul att se faktiskt, för de flesta var ju i 45-50-årsåldern och var uppe och skuttade på dansgolvet till bandet som spelade ganska mycket 70-talsmusik. Tunnhåriga gubbar med ölmagar som rockar loss och ser ut som att de tror att de är lika läckra som John Travolta på den tiden*skratt* Och gamla kärringar som springer omkring med älghorn på huvudet och klädd i Sverige-tröja dansar disco*fniss* Kändes nästan som att vi var 17 igen allihopa, men bara nästan!*ASG* Det räckte ju att titta ut över folkhavet för att förstå att man själv inte heller är purung längre!

Det blev ju mycket rock också, tidig Uggla och annat. Riktigt kul!

Det blir ju tidigt när festen börjar så tidigt, gubbsen blir alldeles för glada i hatten, och då är det bäst att åka hem.

Lite tråkigt och snöpligt blev det ju också att Sverige förlorade!

Kul att träffa alla igen, det är här jag hör hemma!


kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0